Linja-autokuljetukset Holmberg Kristiina – huonekalujen ja ajoneuvojen verhoilua Vehmaan alueella

Tilauskuljetusten lisäksi tarjoamme kattavia verhoilupalveluita. Tyttäreni Saara verhoilee niin uusia kuin antiikkihuonekalujakin, myös autojen verhoilu on tullut hänelle tutuksi. Saara tekee sekä pienet korjausverhoilut että laajemmat kokonaisuudet. Ota yhteyttä numeroon 044 048 4978, ja kysy lisää verhoilupalveluistamme suoraan Saaralta!

Kaipaako huonekalusi tai autosi uutta ilmettä? Saaran verhoilupalvelulla saat vanhasta uutta!

Saara Holmberg verhoilee huonekalut sekä ajoneuvot. Hän tekee verhoilut asiakkaan toiveen mukaan ammattitaidolla ja pieteetillä. Huonekalut, vuosikerta-autot sekä linja-autojen sisustukset saavat uuden ilmeen ammattitaitoisen verhoilijan käsissä.

Verhoilijan on aina nähtävä verhoiltava kohde, jotta hän voi antaa hinta-arvion työstä. Lopullisen hinnan ratkaisevat asiakkaan materiaalivalinnat sekä muut verhoilussa tarvittavat materiaalit.  

Otattehan huomioon, että toimitusaikataulut vaihtelevat ajankohdasta riippuen.


Mikäli verhoilutyö tulee saada valmiiksi tiettyyn päivämäärään mennessä, ole hyvissä ajoissa yhteydessä verhoilija Saaraan. Mikäli kaipaat huonekaluillesi uutta ilmettä, ota yhteyttä. 


Kotikäynnit ovat myös mahdollisia, Saara voi tulla kotiisi tekemään arvion verhoiltavasta työstä. 
Ota yhteyttä Saaraan numerosta 044 048 4978!


Myös omaa tuotantoa – lasten oma nojatuoli

Saara valmistaa myös omia lasten nojatuoleja, jotka sopivat ainutlaatuiseksi lahjaksi perheen pikkuväelle. Kangasmateriaali on tilaajan päätettävissä, ja tuoli voidaan nimikoida saajan mukaan.


Tuolin runko on erittäin tukeva ja riittävän raskasrakenteinen, jolloin tuoli pysyy pystyssä rajummissakin leikeissä. 

"Se pysyy tukevasti pystyssä vaikka lapset kiipeilevät jopa seinänojalla!". 


Jos kiinnostuit, soita Saaralle ja tee tilaus!